Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

MINDEN,AMI A SZÉPSÉGÁPOLÁSSAL ÖSSZEFÜGG: Nincs olyan zárt ajtó a világon, amit a szépség ne tudna kinyitni.

Hogyan is kezdődött?

 

Mesél az üzletvezető:


Virga Tímea

 

Kedves Látogató!

 

    Mindig èrdekeltek az aktuális szépségipari trendek. Nem volt kérdés számomra, hogy ezen a területen szeretnék dolgozni. 2006- ban végeztem el a kozmetikus  iskolát, majd pár év múlva a műkörömèpítő, kéz- és làbápoló kèpzést.

    Helyben sokszor nehezen tudtam beszerezni szépségiparban dolgozó kollégáimmal együtt a szükséges anyagokat, kellékeket. Többször  felmerült bennem egy kereskedelmi üzlet gondolata.  A fejemben lévő kételyeket legyőzve, minden bàtorságomat összeszedve megnyitottam kis műköröm kellékes üzletemet a Diamond Nails forgalmazásával.

Kedvezőtlen elhelyezkedése miatt számomra nem hozta meg a kívànt eredményt, de nem adtam fel. Célom az volt, hogy egy olyan üzletet hozzak létre, mely a szépségipar minden ágát felöleli.  Akkori lehetőségeimhez mérten elkezdtem lassan a kozmetikai anyagokat is becsempészni a termékkínálatomba. Így került be elsőnek pár darab gyantakellék. Nagy meglepetésemre  felkeresett egy számomra új fodrász márka képviselet, hogy örülnének a viszonteladásnak. Minőségi termékeiket megfelelőnek találtam ahhoz, hogy nyugodt szívvel tudjam eladni.

Kis eldugott helyemen nem volt kielégítő forgalmam. Mindig arról álmodoztam de jó lenne a központi helyen lenni. Viszont ott ritkán adódott lehetőség  felszabadult üzlethelyiség bérlésére.

Vonzás törvénye: Végre helyett találtam.

 

2010-ben költöztem fel városunk főterére. Elhelyezkedés szempontjából elvárásomnak megfelelt, viszont tudtam hogy a 20nm2 üzlet helyiség csak átmeneti megoldást nyújt. Bővült a kínálatom így egyre nagyobb híre lett boltomnak. Egyre több ember ismert. Nem csak vásároltak és bevételt hoztak, nem csak erről szólt!  Segíteni tudtam mint szakmabeli és ezért szívesen jöttek máskor is vissza.

-Szia Timi! Mit ajánlasz?  / -Szia! Szerinted mit vigyek?  -hangzott el és hangzik el mai napig.

Remek érzés tölt el, amikor vissza jön egy vásárló, hogy szuper a termék ,nagyon bevált! Éreztem azt, hogy kezdek megérkezni ,közel vagyok az álmomhoz, de kinőttem üzletem.Költöztem volna, de vagy ilyen méretű vagy óriási üzletek voltak kiadók. Végül nem mentem messzire, csak a szomszédba. Na de mit csináljak ennyi hellyel? Én nem voltam ilyen tágas térhez hozzászokva. Jött az ötlet! Az üzlet mellett már csak hétvégén volt időm a kozmetikával foglalkozni ,mint szakma. Ketté választottam a teret, így még mindig maradt egy tágas bolt és egy kényelmes méretű szépségszalon. Megérkeztem! Kialakult vásárlói kör, ismeretség. Megfelelő márkák és márka képviselők, akikkel nap mint nap szívesen tartom a kapcsolatot. Ehhez a kiépüléshez segítség kellett. Így ma már csapatban dolgozunk. Azonos értékrenddel, mentalitással, temperamentummal rendelkezünk. Összeszokott csapat megfelelő tudással , hogy mindig tudjunk segítséget nyújtani vásárlóinknak.

     Most már nem csak városom és vonzás körzetét szeretném elérni, hanem bárkit az országban. így jött létre a webshop rengeteg munka árán és soha nincs vége, hiszen mindig van hová fejlődni.

Egy álomnak elérhetetlennek kell maradnia, vagy legalábbis nem könnyen elérhetőnek. Ha túl könnyű megvalósítani, már nincs is értelme.

Dean Ray Koontz

 

Az oldal tetejére